Sigur Rós with Orchestra

Tor 28 Nov
Oslo Spektrum, Oslo
Billett

2024 ORCHESTRAL TOUR

Det er en glede å annonsere at Sigur Rós tar turen tilbake til Norge 28. november! Bandet har for vane å bergta publikum, og denne kvelden gjester de Oslo Spektrum med Oslo BG Orchestra i ryggen.

Billetter i salg fredag 22. mars kl. 10.00.

Gjennom sin atmosfæriske, praktfulle postrock har islendingene bygget sin egen musikalske verden. Et ferdig univers med eget språk, egne regler og egen estetikk. Et sted vi ikke visste eksisterte før de skapte det, og dets innflytelse på moderne populærkultur er vanskelig å overvurdere. Sigur Rós diskografi er like rik som bandets uendelige idébank, men den røde tråden er at de aldri har undervurdert publikumet sitt.

Når de gjestet Oslo Spektrum i 2022 trillet Disharmoni terningkast 5 og konkluderte med at «Sigur Ros leverer. Igjen!».

Deichmans musikk sin anmelder lot seg også begeistre:

«Vi lot oss rive med av skjønnheten, og gikk hjem med, om ikke anløp til stjerner i øynene, så ihvertfall glede, full av inntrykk, meget tilfreds og lyst til å gå tilbake til albumene og filmene, samt stor spenning for det som skal komme fremover fra islendingene.

Takk ! Takk Sigur Rós!»

Denne gangen vil bandet i likhet med sin svært begrensede serie orkestershow i fjor, fremføre sanger fra sitt siste album «ÁTTA» og en rekke låter fra helt deres imponerende katalog. Vi gleder oss!