PRISMA

Man 14 Okt
Blå, Oslo
Billett

PRISMA består av de to søstrene, Frida og Sirid, som vokste opp i Odense. Som tenåringer i 2014 begynte de å lage musikk, og med inspirasjon fra Agnes Obel, The Raveonettes og Trentemøller traff de en nordisk nerve som inviterer lytteren inn i et cinematisk og drømmende univers. Låtene er preget av deres atmosfæriske og polyfoniske vokal som svever på en produksjon av elektroniske lydbilder.

I november 2020 ga duoen ut debut-EPen «Here», som med sine seks sanger dannet en fortelling om livets syklus; fødselen, barndommen, ungdomstiden, voksen alder, død og gjenfødelse. I mai 2021 slapp de sin andre EP «Inside Out». Musikken har en in-your-face energi, en upolert kant, masse nerve, og i beste velgående: et samfunnsopprør. I 2022 ble de belønnet med prisen for ‘Årets nye danske livenavn’ for Danish Music Awards og den prestisjetunge Carl Prisen som ‘Beste rock-komponister’ i 2023.

19. april ble det etterlengtede debutalbumet «Something To Respond To» sluppet. I tider med global uro, bringer PRISMA med dette fornyet omtanke inn i deres anarkiske pop-harmonier! Albumet er en motreaksjon på en verden som brøler – et sted å søke og finne håp i sanger med identitet som på mangemåter gjenspeiler den greske betydningen av bandnavnet: noe med en skarp kant. Det er flerfarget støypop – som en nyoppfinnelse av ny rave med engleaktige vokalharmonier på toppen av uklare elektriske gitarer!

Mandag 14.oktober spiller de på Blå.

CC: 285 kr. ink. avg.
Doors: 19:00
ID: 20