Paolo Nutini

Ons 12 Jun
Sentrum Sene, Oslo
Billett

Den skotske singer-songwriteren Paolo Nutini kommer til Oslo og Sentrum Scene 12. juni! Han er fremdeles aktuell med sitt fjerde album Last Night in the Bittersweet, som kom i 2022 til massiv kritikerhyllest.

 

Paolo Nutini slo igjennom med et brak i 2006 med debutalbumet These Streets, som bestod av hits som «Last Request», «Jenny Don’t Be Hasty» og «New Shoes». Han fortsatte å imponere på oppfølgeren Sunny Side Up (2009), som gikk rett inn på førsteplass på albumlisten i Storbritannia og blant annet inneholdt superhiten «Candy». Tredjealbumet Caustic Love 2014 toppet også listene, og var en stor kommersiell suksess – godt hjulpet av låter som «Iron Sky» og «Scream (Funk My Life Up)». Det sårt etterlengtede albumet Last Night in the Bittersweet, hans første på åtte år, ble endelig sluppet i 2022, og fikk panegyriske anmeldelser. The Times skrev blant annet: «establishes Nutini as a serious musical talent».

 

Sist han var på besøk her til lands var tilbake i 2015 på Piknik i Parken, en konsert som for øvrig fikk 9/10 av Musikknyheter. Onsdag 12. juni kommer han endelig tilbake igjen, denne gangen til Sentrum Scene!

CC: 450,- + avg
Doors: 19:00
ID: 18